Slopen en demonteren van ijzer en staal

Wij zijn gespecialiseerd in het slopen en demonteren van ijzer en staal zoals deze verwerkt kunnen zijn in uw fabriekspand- of terrein.  U kunt bij ons terecht voor onder andere de demontage van installaties, constructies, infrastructuur en machines. Door op een efficiënte en verantwoorde wijze materialen te knippen en/of met snijbranders kleiner te maken, is een spoedige afvoer mogelijk.

In de meeste gevallen zijn oude onderdelen van machines of installaties na demontage prima verkoopbaar, of zijn ze door de aanwezigheid van metalen nog altijd waardevol. Laat u vrijblijvend voorlichten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoon 06 3945 4055 of via Whatsapp  of via onderstaande knop. 

goede voorbereiding

Het slopen en demonteren van ijzer en staal bij industriële projecten vergt een goede voorbereiding die resulteert in een overzichtelijk planning. 

Door onze jarenlange ervaring in het slopen en demonteren zijn wij in staat om op korte termijn een plan van aanpak met u af te stemmen op basis van uw wensen en eisen.

Grondstoffen worden steeds zeldzamer en door deze vorm van metaalverwerking wordt er een bijdrage geboden aan een verminderde milieu-impact.

Alle metalen worden op een verantwoorde wijze afgevoerd waardoor u de zekerheid heeft dat ieder type metaal weer opnieuw ingezet kan worden in de metaalverwerking.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van slopen en demonteren? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Laat u vrijblijvend voorlichten,

wij staan u graag te woord.

deskundig advies

Wij nemen sloop- en demontageopdrachten aan bij bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, of een op maat gemaakte offerte.

Wij kunnen u adviseren over te nemen maatregelen met betrekking tot (geluids)overlast, eventueel benodigde vergunningen en bereikbaarheid.

Er wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en/of gesloopt. De vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd.

Heeft u interesse om werkzaamheden uit te laten voeren? Neem dan, contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bel met 06 3940 4055 of druk op onderstaande knop.

Waarmee kunnen wij u helpen?