Gratis vloeistofdichte bak voor oude accu's

Wij plaatsen wij voor inname van oude accu’s gratis vloeistofdichte bakken. Ook oude accu’s zijn geschikt voor recycling. Probleem bij de inname en opslag van oude accu’s is dat er regelmatig vloeistof lekt. Vloeistofdichte bakken zijn de ideale oplossing voor bedrijven die regelmatig oude accu’s innemen zoals automaterialenzaken en garages. De bakken die wij plaatsen, legen en wisselen zijn vloeistofdicht en voldoen aan de richtlijnen voor het opslaan van oude accu’s. Wij overleggen graag met u over het eenmalig of periodiek legen en wisselen van deze bakken. Bel 06 39 45 40 55 of neem contact met ons op via onze contactpagina

Als de gratis vloeistofdichte bak geplaatst is, overleggen wij met u hoe vaak deze geleegd dient te worden. Wij beschikken over een auto met laadkraan met weegapparatuur. Hierdoor kunnen wij bepalen wat het gewicht van de inhoud van de container is. Uw vergoeding kan dan direct worden bepaald en worden uitgekeerd. Wij hanteren een minimum gewicht van 200 kg voor inzameling.

Ons werkgebied

Het werkgebied voor het ophalen van oude accu’s en andere metalen materialen is heel Nederland. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de inzameling van deze materialen. Wilt u weten op welke wijze wij u kunnen ontzorgen bij het oplossen van uw metaalafvalstromen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Door onze jarenlange ervaring in het ophalen van oude accu’s en andere metalen materialen zijn wij in staat om u op de juiste manier te ondersteunen.

Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnnummer 06 3945 4055 of via onderstaande knop naar onze contactpagina.

vergoeding voor oude accu's

Oude accu’s en andere metalen materialen zijn geld waard. Hierdoor hoeft dit afval geen kostenpost te zijn, maar kan het juist een bron van inkomsten worden voor uw bedrijf.

Wij bieden voor oude accu’s en andere metalen materialen een eerlijke vergoeding. De prijzen van deze materialen wisselen regelmatig en is op deze website verwerkt in een overzichtelijke lijst met daarin alle verschillende prijzen per kilogram in Euro’s.

De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door het gewicht en de dagprijs van de metaalsoort.  Neem contact met ons op om de meest actuele prijs ontvangen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan u graag te woord. 

Naast gratis VLOEISTOFDICHTE BAKKEN plaatsen wij ook gratis containers

Wij plaatsen naast vloeistofdichte bakken voor bijvoorbeeld oude accu’s ook containers voor andere metalen materialen.  Wij beschikken over diverse soorten en maten containers en bakken zodat er altijd een passende oplossing voor uw bedrijf te realiseren is. Bel 06 39 45 40 55 of neem contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan u graag te woord.

Waarmee kunnen wij u helpen?