INLEVEREN van oud ijzer en ander metalen afval

Wij verzorgen het inleveren van oud ijzer en ander metalen afval door heel Nederland. Wij beschikken over een eigen ophaaldienst met auto met laadkraan. Deze ophaaldienst beschikt over weegapparatuur waarmee uw oud ijzer en ander metalen afval direct op locatie gewogen kan worden. Daarnaast is het mogelijk om gratis een container of vloeistofdichte bak binnen uw bedrijf te laten plaatsen waarin u uw metalen afval kunt verzamelen. Op gepaste tijden worden de containers of bakken door ons gewogen en geleegd. Wij hanteren een minimum gewicht van 200 kg aan oud ijzer. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoon 06 3945 4055 of via Whatsapp  of via onderstaande knop. 

Inleveren van oud ijzer

Het is ook mogelijk om uw oud ijzer direct bij ons af te geven. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag tot en met vrijdag van 06.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 06.00 – 19.00 uur. Wij zijn actief binnen en buiten onze regio. Bijvoorbeeld in Beek en Donk, Best, Boekel, Boxmeer, Breda, Cuijk, Deurne, Eindhoven, Gemert, Gouda, Harmelen, Helmond, Horst, Nijmegen, Nuenen, Oirschot, Tilburg, Uden, Veghel en Venray.

Draaisels en boorsels na verspanen

Verspanen is een term voor alle vormen van metaalbewerking waarbij door middel van bepaald hand- of machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen (afval) ontstaan. 

Voorbeelden van verspanende bewerkingen zijn frezen, tappen, draaien, vijlen, boren, zagen, kotteren, brootsen (of trekfrezen), slijpen, honen, leppen, schaven en steken.

Omdat er veel warmte vrijkomt bij het ontstaan van dit afval zijn de materialen in de meeste gevallen vervuild met smeer- en of koelmiddelen en is daarom lastig af te voeren. 

Omdat dit afval voor het grootste gedeelte bestaat uit metalen is het geschikt voor hergebruik en wordt het door ons ingezameld en ontvangt u hiervoor een vergoeding.

U kunt gratis binnen uw bedrijf een container of bak laten plaatsen om deze draaisels en boorsels in op te vangen. Wij overleggen graag met u over de frequentie van leging.

metaal afval na verspanen

U kunt gratis binnen uw bedrijf 

een container of bak laten plaatsen.

inleveren van oud ijzer via sloop

Beschikt u over oud ijzer of andere metalen maar zijn deze nog verwerkt in een gebouw? U bent bij ons ook aan het juiste adres voor sloopwerkzaamheden.

Wij verwijderen al het oud ijzer en andere metalen die  in het gebouw die verwerkt zijn in leidingen, radiatoren, ketels, boilers, bekabeling en alle andere voorkomende delen van het gebouw.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om oud ijzer en andere metalen op een snelle en veilige manier te demonteren en af te voeren. Dit realiseren wij vaak op dezelfde dag.

Heeft u interesse om sloopwerkzaamheden door ons uit te laten voeren? Neem dan, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bel met 06 3940 4055 of druk op onderstaande knop.

sloopwerkzaamheden oud ijzer metalen

Waarmee kunnen wij u helpen?