RECYCLEN OUD IJZER EN METALEN beter VOOR HET MILIEU

Het winnen van grondstoffen en het produceren van staal en andere metalen is milieubelastend. Door bestaande metalen zoals oud ijzer te recyclen hoeven nieuwe grondstoffen niet gewonnen te worden. Dat is niet alleen economisch aantrekkelijk maar ook beter voor het milieu. Tegenwoordig bestaat ongeveer een derde tot de helft van de productie van staal uit gerecycled schroot. 

Recycling van metalen levert dus niet alleen geld op, het is ook een duurzame manier om afval te verwerken tot een grondstof. In principe is het rendabel om alle metalen in te zamelen omdat het materiaal voor honderd procent te recyclen is. Wilt u ook uw bijdrage leveren voor een duurzame wijze van uw bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Werkgebied ophalen oud ijzer

Ons werkgebied bij het ophalen van oud ijzer en andere metalen bestaat uit heel Nederland. Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden op het gebied van het ophalen van oud ijzer of andere metalen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u, natuurlijk geheel vrijblijvend, graag te woord.

Om economische en milieutechnische redenen hanteren wij een minimum gewicht van 200kg bij het ophalen van oud ijzer.

Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnnummer 06 3945 4055 of via onderstaande knop naar onze contactpagina.

recyclen van oud ijzer

Oud ijzer en andere metalen zijn geld waard. Hierdoor hoeft dit afval geen kostenpost te zijn, maar kan het juist een bron van inkomsten worden voor uw bedrijf.

Wij bieden voor oud ijzer en alle andere metalen een eerlijke vergoeding. De prijzen van deze materialen wisselen regelmatig en is op deze website verwerkt in een overzichtelijke lijst met daarin alle verschillende prijzen per kilogram in Euro’s.

Wij beschikken over een auto met laadkraan met een weeginstallatie. Hierdoor kunnen wij op locatie wegen  en weet u dus direct het gewicht van uw oud ijzer of andere metalen en kunt u direct de vergoeding voor uw materialen ontvangen.

Voorkom verspilling en vervuiling door het recyclen van oud ijzer

Als u binnen uw bedrijf regelmatig schrootafval heeft en u wilt dit op een milieuvriendelijke wijze laten hergebruiken, dan bieden wij  een duurzame oplossing. Wij kunnen gratis binnen uw bedrijf een container of een vloeistofdichte bak plaatsen voor de opvang en opslag van accu’s, draaisels en boorsels en alle andere soorten metalen. Containers en bakken zijn er verschillende afmetingen zodat er altijd een passende oplossing is. Wij overleggen graag met u over het eenmalig of periodiek legen en wisselen van een container of bak. Bel 06 39 45 40 55 voor meer informatie of lees verder over deze mogelijkheid via onderstaande knop. 

Waarmee kunnen wij u helpen?