Gratis container voor oud ijzer en andere metalen

Als u binnen uw bedrijf regelmatig afval hebt van oud ijzer of andere metalen, dan bieden wij u de mogelijkheid om gratis een container te plaatsen voor de opvang en verzameling van deze materialen. Wij beschikken over diverse soorten en maten containers en bakken zodat er altijd een passende oplossing voor uw bedrijf te realiseren is. Bel met telefoon 06 3945 4055 of via Whatsapp .

Als de container of bak geplaatst is, overleggen wij met u hoe vaak deze geleegd dient te worden. Wij beschikken over een auto met laadkraan met weegapparatuur. Hierdoor kunnen wij bepalen wat het gewicht van de inhoud van de container is. Uw vergoeding kan dan direct worden bepaald en worden uitgekeerd. Wij hanteren een minimum gewicht van 200 kg voor inzameling.

Ons werkgebied

Het werkgebied voor het ophalen van oud ijzer en andere metalen is heel Nederland. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de inzameling van deze materialen. Wilt u weten op welke wijze wij u kunnen ontzorgen bij het oplossen van uw metaalafvalstromen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Door onze jarenlange ervaring in het ophalen van oud ijzer en metalen zijn wij in staat om u op de juiste manier te ondersteunen.

Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnnummer 06 3945 4055 of via onderstaande knop naar onze contactpagina.

vergoeding voor oud ijzer

Oud ijzer en andere metalen zijn geld waard. Hierdoor hoeft dit afval geen kostenpost te zijn, maar kan het juist een bron van inkomsten worden voor uw bedrijf.

Wij bieden voor oud ijzer en alle andere metalen een eerlijke vergoeding. De prijzen van deze materialen wisselen regelmatig en is op deze website verwerkt in een overzichtelijke lijst met daarin alle verschillende prijzen per kilogram in Euro’s.

Wij beschikken over een auto met laadkraan met een weeginstallatie. Hierdoor kunnen wij op locatie wegen  en weet u dus direct het gewicht van uw oud ijzer of andere metalen en kunt u direct de vergoeding voor uw materialen ontvangen.

Naast containers plaatsen wij ook gratis vloeistof dichte bakken

Wij plaatsen naast containers ook vloeistofdichte bakken voor bijvoorbeeld oude accu’s. Voor bedrijven die regelmatig oude accu’s innemen zoals automaterialenzaken en garages is dit de ideale oplossing voor een juiste en veilige opslag. De bakken die wij plaatsen, legen en wisselen zijn vloeistofdicht en voldoen aan de richtlijnen voor het opslaan van oude accu’s. Wij overleggen graag met u over het eenmalig of periodiek legen en wisselen van een container of bak. Bel 06 39 45 40 55 of neem contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan u graag te woord.

Waarmee kunnen wij u helpen?